Title
Eladási ár:
79,200Ft
 

Itt válaszd ki, hogy egyszemélyes (90cm széles) vagy franciaágyat (160, 180 cm szélességgel) szeretnél és milyen felületkezelést!

 AQUA - fémmentes, természetes biohálószoba

Ezt az ágyat az északi racionalitás és praktikum jegyében, a természetes, frissítő alvást mindenek előtt szemelőtt tartva alakítottuk addíg, míg egy könnyed, tiszta, üde és egészséges formát nem kaptunk.

Ha jártál már Skandináviában, talán Te is tapasztaltad azt a kedves és megindító természet szeretetet, mely az ottani bútorokat, fa tárgyakat jellemzi. Ezt a melegséget és racionalizmust követi az Aqua végtelenül egyszerű vonalaival, válogatott fenyő alapanyagával.

Hogy mitől bio ez az ágykeret? Mert nem tartlamaz az alvás minőségét kedvezőtlenül befolyásolható fémszerkezeteteket. Ha erről többet szeretnél tudni, nézz utána az alváslexikonban!

Mi azért is szeretjük az Aquát, mert könnyedén, csupán néhány kiegészítő cseréjével alakíthatjuk, változtathatjuk a háló hangulatát télen és nyáron, vagy amikor kedvünk támad hozzá. Válaszd bátran, ha fontos számodra a stressz- és fémmentes környezet és amolyan igazi natúr fílingre vágysz.

 
AQUA ágykeretIKON - 180x200cm fekvőfelületű franciaágy ágybetéttel

Forma: Az AQUA bioágykeret középmagas, íves fejtámlával, egyenes, alacsony lábvéggel és különleges facsapos kapcsolatokkal, fém szerkezetek alkalmazása nélkül készítjük.

Ez a fémmentes megoldás pihentető, zavarmentes éjszakát garantál számodra hosszútávon - élj vele!

Kiegészítők: az ágy kerethez rendelhetsz éjjeliszekrényeket, szekrényeket különböző belső kialakítással és komódot is.

Alapanyag: az ágykeret anyaga válogatott, tömör lucfenyő.

Tölgy- vagy dió ágy az álmod? Légy nyugodt, jó helyen vagy! Szinte minden honos lombosfából is készítjük ágyainkat, bútorainkat. Írj nekünk arról, hogy mit szeretnél, s keresünk még aznap, de másnap biztosan pontosítás végett.

Felületkezelés: Te választhatsz a legördülő sávban, hogy viaszolt, olajozott, vagy lakkozott felülettel kéred új bútorodat. Ha tanácstalan vagy, nem tudod, hogy mi alapján választhatnál, nézz utána a lexikonban!

Wengére pácolt vagy hófehér festett ágyra vágysz? Természetesen ezt is lehet! Írj nekünk arról, hogy mit szeretnél, s keresünk még aznap - de másnap biztosan -, pontosítás végett.

Kérdésed van?
Hívj minket a 23/340-709 számon - szívesen segítünk!

LEGfontosabbak:

a fenti ár az ágykeret ára, ágybetétet, matracot, éjjeliszekrényt és egyéb kiegészítőt nem tartalmaz

  • szállítási idő: 3-4 hét
  • alapanyaga: tömör lucfenyő
  • alap felületkezelés: méhviaszolt, olajozott vagy lakkozott - választásod szerint, pácolt vagy festett felület egyedi megbeszélés szerint
  • az egyes elemek különleges 'S' kötéses fa kapcsolattal csatlakoznak egymáshoz, az ágykeret fémszerkezetet, csavart, szeget nem tartalmaz
  • a franciaágy-keret tartozéka a középgerenda
      

 

Az AQUA ágy gondosan válogatott, hazai faanyagból készül, gyönyörű kivitele magyar asztalosmesterek kezemunkáját dicséri.

 

Méretek
 

Belső (=ágybetét, matrac mérete)
Hossz: 200cm
Szélesség: 90, 160, 180cm

Külső (=keret mérete)
Hossz: 205cm
Szélesség: 97, 167, 187cm

Magasság
Fekvőmagasság matraccal együtt: ca. 48cm
Ágymagasság fejtámlával: 74cm
Lábvég magassága: 44cm
Falcmélység: 18cm
 

A bútor használati- és ápolási útmutatóját ide kattintva tudod letölteni.

 

 

Nagyítható képek

Vélemény a termékről