Gerincdoktor vagy Eco-ortopéd? - melyiket kinek

 

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád: válaszd a Gerincdoktort, ha hosszú távon gondolkodsz és gerinced, hátad egészsége mindennél fontosabb számodra, vagy válaszd az Eco-ortopéd betétet, ha jó, kényelmes fekhely az álmod, melyet később ergonómiai szempontból akár jobbra is cserélhetsz majd.

 

 

 A Gerincdoktor egy olyan speciális ágybetét, melynek legfőbb előnye, hogy a gerinc folyamatos és aktív regenerálódásáról gondoskodik nap, mint nap - minden éjszaka. Hihetetlenül rugalmas és dinamikus alátámasztást nyújt testednek, épp ott és pont annyira nyomódik alattad, hogy a gerinced, s így persze Te magad is tökéletesen tehermentesen pihenhetsz egész éjjel. Amíg nem próbálod, el sem hiszed, hogy ilyen létezik! 

A Gerincdoktor HÁTFÁJÁS ÉS GERINCPROBLÉMÁK kezelésére, enyhítésére, továbbá egészséges gerinc mellett megelőzés képpen ajánlott!

 

 

"A modern gyógyító szemlélet szerint NEM a deszkázott ágy, padló a hatásos megoldás, hanem a filcbetétes kettős teherviselő lécrendszer a pihentető alváshoz.

Az alsó- (áttételes) lécsor viseli a test súlyának jelentős részét, a felső- (közvetlenül reagáló) lécsor pedig ezáltal felveszi a test alakját és reagál az alvás közbeni izommozgásokra. Gerincünk középhelyzetből kiindulva végezheti mozgásait, javítva az aktív részek vér-, a passzív részek nedvkeringését. Alvásközbeni regeneráció folytán reggel nem leszünk "merevek", "rozsdásak", nem ébredünk fájdalomra! Pihentetőbb alvás után frissebbek, "feltöltöttek" leszünk egész nap, a mindennapi életben pedig eredményesebbek és vidámabbak. "Pihenten még a harag is elszáll!"

A gyógyítás modern szemléletének megfelelően a bioágy javasolt minden egészséges embernek, valamint valamennyi krónikus, fájdalommal járó mozgásszervi betegségben:

Gerincbetegségek, úgy mint :
   - Lumbágó
   - Porckorong degeneráció (sérv)
   - Scheuermann betegség
   - Gerincferdülés (Scoliosis)
   - Bechterew-kór
   - Spondylolysis, Spondylolisthesis

Végtagok ún. "nagyizületeinek" kopása, Arthrosos-a: váll-, könyök-, csukló-, csípő (Coxarthrosis), térd, boka.

Ún. "reumás" betegségek nem aktív állapotában.

Krónikus stressz állapotban, mely következménye lehet idegesség, alvászavar, izületi-, izomfájdalmak, vagy a belső szervek működészavara: ugráló vérnyomás, gyomor-idegesség, bélhurut v. székrekedés, légzési akadályérzés, vagy akár prosztata ill. nőgyógyászati működészavarok."

Dr. Lángfy György
részlegvezető főorvos
az Országos Sportegészségügyi Intézet
Rehabilitációs és Fizikoterápiás Osztály
c. egyetemi docense

 

 

 

 

Az Eco-ortopéd ágybetét egy olyan rendszer, melynek ortopéd matraca szintén rugalmas megtámasztás ad testednek, s felvéve fekvő tested alakját kényelmes fekvést, nyugodt pihenést biztosít az éjszaka folyamán.

Ergonómiai szempontból elsősorban fiataloknak és egészséges felnőttek számára ideális, kedvező ára miatt a fiatal házasok kedvenc ágybetéte.

 

Vesd össze, miben hasonlít és miben különbözik a két rendszer:

 

 

  Gerincdoktor
Eco-ortopéd

Csodálatosan kényelmes fekhely

Nyugodt, pihentető alvást biztosít
Teljes felületi megtámasztás
Gondos kézimunka
Garantált fémmentesség
Egyedi méretben rendelhető
Mosható matrachuzat
Kiváló hazai termék
Tökéletes gerinc-tehermentesítés és regenerálás az alvás során  
Hát-, derék- és gerincproblémások legjobb választása
9-109 éves korig ajánlott  
100% természetes alapanyagokból  
4-féle különböző matraccal  
Fiatalok, egészséges emberek ágybetéte  
Túlnyomórészt természetes alapanyagokból